Wereldwijde verzending

Nederland / Europa

Wij bieden u een professionele en snelle bezorgservice met een inhouse verpakafdeling en vertrouwde internationale koeriers om uw gekochte artikelen van Het Geschoren Schaap veilig aan uw deur te bezorgen. Als u een prijsopgave wenst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail op sales@hetgeschorenschaap.nl of telefonisch op 0031-6-14704098.

 

Internationale verzending

Met een internationaal klantenbestand zijn wij zeer ervaren in het organiseren van wereldwijde verzendingen. De transporteurs die wij aanbevelen zijn professioneel, betrouwbaar en bieden een verzekerde en veilige service. Als u in het buitenland bent gevestigd en een prijsopgave wilt, neemt u dan contact met ons op via e-mail op sales@hetgeschorenschaap.nl


Retourbeleid

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn voor klanten om online aankopen te doen, items die ze niet zelf hebben kunnen bekijken. Wij geven u graag meer gedetailleerde afbeeldingen en conditieomschrijvingen om een beter beeld te kunnen vormen van een artikel.

Het is erg belangrijk voor ons dat onze klanten volledig tevreden zijn met hun aankopen. Als u niet tevreden bent, laat het ons weten. Wij bieden een restitutiebeleid, zelfs voor items die niet zijn beschadigd.

Houd er rekening mee dat er restituties worden betaald op de aankoopprijs, exclusief transport. Restituties worden gedaan bij teruggave van het artikel in de originele staat. Retourzendingen moeten binnen een week na ontvangst gemeld zijn. Voor aankopen in onze fysieke winkel geldt geen retourbeleid.